Kilpailuta laina – löydä halvin luotto!

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina

Lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä aina, kun lainan hakeminen on mielessä – lainat kilpailuttamalla kun saattaa säästää satoja tai jopa tuhansia euroja korkokuluissa. Oli kyseessä pieni 100 euron lainantarve tai iso, jopa 60000 euron laina, tarjoaa halvinlaina.com listauksen lähes kaikista Suomessa toimivista lainan kilpailutus -palveluista. Etua.fi tarjoaa lainan kilpailuttamisen lisäksi asuntolainan kilpailutusta. Rahalaitoksella on taas merkittävän kattava listaus pankkeja ja luottyhtiöitä, jotka lähettävät lainatarjouksensa Sinulle heti hakemuksesi jälkeen.

Velvoittaako kilpailuttaminen minua ottamaan lainan?

Ei tietenkään. Voit kilpailuttaa lainatarpeesi vaikka jättäisit tarjotun lainan ottamatta. Kilpailutuspalveluissa on se hyvä puoli, että lainan kilpailuttaminen ei velvoita mihinkään. Eli vaikka kilpailuttaisit lainan, ei sinun tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjottua lainatarjousta.

Asuntolainan kilpailutus

Asuntolainan kilpailutus kannattaa vähintään kerran parissa vuodessa – koska tunnetusti niissä koroissa on aina kiristämisen varaa. Asuntolainan kilpailuttaminen ei kuitenkaan nykyään vaadi valmistelua ja tapaamisia useiden eri pankkien kanssa. Lue vinkit siihen miten voit kilpailuttaa asuntolainasi helposti ja nopeasti – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta asuntolaina