Koroton laina – lainan todellinen vuosikorko jopa 0%!

Ege


Ege tarjoaa kulutonta ja korotonta lainaa uusille asiakkaille. Ensimmäisen korottoman kuukauden jälkeen pätevät tavalliset korot. Lainan pystyy ottamaan jopa 2 - 12 kuukauden laina-ajalla. Lainaa voit hakea jopa 100 - 2800 euroa. Korottoman lainan tai pikavipin maksimimäärä saattaa erota tästä. Palvelussa korko on alkaen 0% prosenttia ja lainapalvelun alaikäraja on 20 vuotta. Mikään ei ole halvempaa kuin koroton laina!
✓ Hae koroton laina!

Suomilimiitti


Suomilimiitti tarjoaa kulutonta ja korotonta lainaa uusille asiakkaille. Ensimmäisen korottoman kuukauden jälkeen pätevät tavalliset korot. Lainan pystyy ottamaan jopa 1 - 49 kuukauden laina-ajalla. Lainaa voit hakea jopa 10 - 2000 euroa. Korottoman lainan tai pikavipin maksimimäärä saattaa erota tästä. Palvelussa korko on alkaen 0% prosenttia ja lainapalvelun alaikäraja on 21 vuotta. Mikään ei ole halvempaa kuin koroton laina!
✓ Hae koroton laina!

Koroton laina tai pikavippi on halvin vaihtoehto

Halvin laina on täysin kuluton ja koroton. Suomesta löytyy useita lainantarjoajia jotka tarjoavat ihan kulutonta ja korotonta lainaa kuukaudeksi tai jopa kolmeksi tarjoajasta riippuen. Koroton laina on nimensä mukaisesti ensimmäisen kuukauden ajan täysin koroton ja kuluton. Ensimmäisen kuukauden laina on siis todelliselta vuosikoroltaan tasan 0%. Toisin sanoen jos lainaat 1000 euroa kuukaudeksi maksat tasan saman rahan kuukauden päästä takaisin. Ei korkoja, ei kuluja – edullista eikö vain!

Koroton laina mahdollistaa arjen tasapainon

Kun haet itsellesi korotonta lainaa voit saada sen enintään kerran per palveluntarjoaja. Sen takia olemme HalvinLaina.com sivustolla listanneet useita yrityksiä, jotka tarjoavat korotonta ensilainaa. Voit joka kerta kun tarvitset lyhytaikaista lainaa hakea korottoman lainan eri yrityksestä – viereistä listaa käyttäen!

Mitä siis odotat – hae itsellesi koroton laina!